Therapie

praktijkruimte van Mens in Werking

Welkom bij Mens in Werking

Na afronding van onze studie begonnen we in 1998 met onze praktijk. De kern van ons werk is therapie geven, individueel of aan stellen. Wij werken met jou aan je relatie, met jezelf en met je omgeving.
In het overzicht hieronder vind je meer informatie over de diverse therapievormen en tot slot een stuk over onze visie op persoonlijke groei.

Kijk rustig rond om je te oriënteren op ons aanbod, onze toon en visie en op ons als mens.

In therapie??

Vaak komen mensen op een punt in hun leven waarop dingen die zo vanzelfsprekend waren, ineens geen zekerheid meer bieden. Je werk, je relatie of je verstandhouding met de kinderen beginnen problemen te geven.

Lees verder bij In Therapie??

Relatietherapie

In een relatie kom je soms op een punt dat je elkaar kwijt bent. Je kunt dan moeilijk meer met elkaar praten. Conflicten herhalen zich zonder dat er een oplossing komt.

Lees verder bij Relatietherapie

Scheidingstherapie

Soms is relatietherapie niet (meer) aan de orde. Dan hebben jullie, of heeft één van jullie, al besloten een punt achter de relatie te zetten. In dat geval is het van groot belang dat jullie ‘goed uit elkaar gaan’. Wat hierbij helpt is begrijpen wat er is mis gegaan.

Lees verder bij Scheidingstherapie

Samenwerkingstherapie

Dit is een specifieke vorm van coaching voor collega’s die nauw samenwerken en diepgaand willen investeren in hun werk-relatie. Bijvoorbeeld voor partners in een klein bedrijf.

Lees verder bij Samenwerkingstherapie

EMDR-traumatherapie

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf.

Lees verder bij EMDR-Traumatherapie

(Familie)opstellingen

Veel onopgeloste vragen in ons leven zijn terug te voeren op een disbalans in het systeem waar we deel van uit maken. Vaak ons gezin van herkomst.
In een (familie) opstelling wordt deze balans hersteld.

Lees verder bij (Familie)opstellingen

Coaching

We bieden coachingstrajecten aan mensen met problemen op of rond hun werk. De problemen kunnen bijvoorbeeld liggen op de volgende gebieden: werkdruk, samenwerking, prestatiedruk, faalangst, disbalans werk en privé.

Lees verder bij Coaching

Speedconsulten

Wil je een thema kort en krachtig uitdiepen? Dat kan via een speedconsult.
Na afloop ga je zelf verder met de gekregen informatie of een concreet advies. Je kompas is (weer) op de goede richting afgesteld.

Lees verder bij Speedconsulten

Visie op persoonlijke groei

Wij worden als mens voor een groot deel gevormd door onze relaties
Als kind kom je puur ter wereld. Je bent oorspronkelijk, een zuivere kern. Zo wordt je ook (meestal) door je omgeving ontvangen. 

Lees verder bij Visie