Een droom van een relatie


Het boek is te koop via de uitgever en boekhandels voor
€ 17,50, exclusief verzendkosten.
Als je op de bestelknop drukt, kun je het direct bij ons, per mail bestellen.

De verzendkosten via de uitgever of via de bestelknop zijn slechts € 2,- .

Op de achterflap staat:
Het boek ‘Een droom van een relatie’ geeft een antwoord op de vraag waarom mensen relatieproblemen hebben en hoe ze, als ze weten hoe dat komt, samen een stuk gelukkiger kunnen worden. Paren hebben soms een irreëel, romantisch beeld van relaties. Films en boeken suggereren dat een relatie een roze wolk moet zijn. Menigeen loopt daarin vast. Door uit te leggen hoe relaties in elkaar zitten en hoe mensen in het algemeen in elkaar zitten, ontwarren Hans en Cornélie in dit boek de complexiteit van het samen-zijn. Hun visie wordt gekenmerkt door de begrippen partnerblauwdruk, innerlijkkindwerk en hechting. Deze visie hebben ze samen ontwikkeld en doorleefd. Ze passen hun visie in alle omstandigheden op zichzelf toe.


Over de auteurs

Hans Mennes (1953)

Na ruim 20 jaar met Cornélie de praktijk te hebben opgebouwd en samen twee boeken te hebben geschreven, is Hans in 2021 met pensioen gegaan.Cornélie Spijkerboer (1961)

Opgegroeid in een intellectueel gezin, heb ik mijn analytisch vermogen goed kunnen ontwikkelen. Later, op zoek naar mijn gevoelsleven en spiritualiteit, heb ik mijn intuïtieve kant de ruimte gegeven en verder ontwikkeld. Vanuit deze balans, analytisch en intuïtief, kom ik met de cliënt snel tot de kern van waar het om gaat. Ik ben een passievol mens die volop in het leven staat en graag alles tot in de kern onderzoekt, doorvoelt, bevraagt en beleeft.
Op mijn 36ste ben ik het vak van psychosociaal therapeut gaan uitoefenen. Ik heb me om laten scholen aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen SPSO in Utrecht en heb daar ook mijn man en collega Hans Mennes leren kennen. Wij herkenden veel in elkaar: onze passie voor het leven en het vak, onze interesse in onder andere de Transactionele Analyse (TA), Relatiewerk en Innerlijk Kindwerk. Die gedeelde interesses hebben we samen verder uitgewerkt in onze praktijk, Mens in Werking.
Cornélie is telefonisch rechtstreeks te bereiken op 06-49955648

Een promotiefilmpje waarin we uitleggen waar het boek over gaat.
Een film impressie van de presentatie van het boek ‘Een droom van een relatie’, op zaterdag 13 februari 2016 (ca. 3 minuten)
Een integrale weergave van de presentatie van het boek ‘Een droom vaneen relatie’, op zaterdag 13 februari 2016 (43 minuten)