Kijk op je relatie

Kijk op je relatie is een cursus van drie avonden over relaties in het algemeen en over jouw relatie in het bijzonder. Het is een cursus voor jullie samen of voor jou alleen. Ook als je geen partner hebt, of als deze niet mee wil komen, is het enorm waardevol om over jouw relatie(s) te leren.

Wat gaan we doen?

De eerste avond vertellen we over onze visie op relaties.
Hoe komt het dat mensen nou juist vallen op een bepaald type. Ook vertellen we over hechting van mensen en over Innerlijk Kindwerk.
We laten de deelnemers een testje doen waarmee ze meer over zichzelf te weten komen.

In de tweede avond zoomen we in op jouw relatie(s).
In een soort analytische puzzeltocht ga je op zoek naar de (onbewuste) factoren waarop jij je partner gevonden hebt. Ook krijg je zicht op je reactiepatronen in je relatie en waar die vandaan komen. En voor de ineffectieve patronen krijg je handvatten om ze om te zetten in effectieve.

In de derde avond kijken we naar hoe jij, samen met je partner, het Kind in je zelf kunt tegenkomen. Bijvoorbeeld in je ruzies of juist in het ontbreken ervan maar ook in hoe je samen weer plezier kan maken of elkaar kunt vinden in een goed gesprek.

NB: De cursus gaat diep maar is geen therapie.

Praktische informatie op een rij

Aantal: 2 tot 6
Wanneer: zie de agenda of neem contact met ons op
Tijden: 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Waar: Praktijk van Mens in Werking.
Kosten: Zie tarieven
Informatie en opgave: Bel mij voor meer informatie. Wil je je direct opgeven, vermeld dan je naam, adres en telefoonnummer erbij.