Inspiratieworkshop voor therapeuten, coaches en counselors

Je bent therapeut, counselor of coach en je bent dol op je werk. Je doet het liefst niets anders en hebt je goed (bij-)geschoold. En je wilt verder! Je wilt je blijven ontwikkelen, je gereedschappen uitbreiden en inspiratie opdoen met en door collega’s.

Het kan ook zijn dat je voelt dat het niet helemaal stroomt zoals je wilt en dat je meer zou willen durven, je vrijer wil voelen, meer ontspannen wil werken, (meer) geld wil durven vragen, je los wil maken uit ‘hoe het zou moeten’ of meer wil vertrouwen op je talent of je intuïtie.

Wil je hier met gelijkgestemden mee aan de slag, en je door elkaar laten dragen en voeden, dan zijn deze inspiratieworkshops iets voor jou.

Hoe

We werken met wat er op dat moment actueel is voor jou. Een vakmatig thema, een casus, een eigen ontwikkelingsvraag.

De begeleiding is in handen van Cornélie Spijkerboer.
Cornélie heeft ruime ervaring als therapeut én docent. Naast haar scherpe analyses ligt haar focus op de kracht van intuïtie in (leven en) werk.

Praktisch

De workshops vinden elk kwartaal plaats op een doordeweekse ochtend en vangen aan om 10.30 uur. Kijk voor de data bij Agenda.
Je kan je per keer inschrijven maar ook voor een jaartraject. (vier bijeenkomsten)
Kijk voor de kosten bij Tarieven.
(Bij inschrijving voor een halfjaartraject krijg je 5% korting en bij een jaartraject 10% korting.)
De duur van de workshop is mede afhankelijk van het aantal deelnemers en kan variëren van 1,5 uur (bij individuele sessie) tot drie uur (vanaf vier deelnemers).
Het maximale aantal deelnemers is zes.
Bel voor meer informatie.