Inspiratiegroep voor therapeuten, coaches en counselors

Je bent therapeut, counselor of coach en je bent dol op je werk. Je doet het liefst niets anders en hebt je goed (bij-)geschoold. En je wilt verder! Je wilt je blijven ontwikkelen, je gereedschappen uitbreiden en inspiratie opdoen met en door collega’s.

Het kan zijn dat je voelt dat het niet helemaal stroomt zoals je wilt en dat je meer zou willen durven, je vrijer wil voelen, meer ontspannen wil werken, (meer) geld wil durven vragen, je los wil maken uit ‘hoe het zou moeten’ of meer wil vertrouwen op je talent of je intuïtie.

Wil je hier met gelijkgestemde mee aan de slag, en je door elkaar laten dragen en voeden, dan zijn deze inspiratiesessies iets voor jou.

Hoe

We werken per sessie met een van te voren gezamenlijk vastgesteld thema.
Ik bereid het thema voor maar we gaan ook uit van de vragen die jij meeneemt en die in de sessie aan de orde komen.

De begeleiding is in handen van Cornélie Spijkerboer.
Cornélie heeft ruime ervaring als therapeut én docent. Naast haar scherpe analyses ligt haar focus op de kracht van intuïtie in (leven en) werk.

Praktisch

De sessies vinden elk kwartaal plaats op een doordeweekse ochtend en vangen aan om 10.30 uur. Kijk voor de data bij Agenda.
Je kan je per keer inschrijven maar ook voor een jaartraject. (vier bijeenkomsten)
Kijk voor de kosten bij Tarieven.
(Bij inschrijving voor een halfjaartraject krijg je 5% korting en bij een jaartraject 10% korting.)
De duur van de sessie is mede afhankelijk van het aantal deelnemers en kan variëren van 1,5 uur (bij individuele sessie) tot drie uur (vanaf vier deelnemers).
Het maximale aantal deelnemers is zes.
Bel of mail voor meer informatie.