Vervolgopleiding (VO) Relatietherapie

Kijk voor meer informatie ook op de website van de opleiding SPSO/AIM. (*)

De volgende cursus staat gepland op 27 maart, 24 april en 22 mei 2021.

Een van de deelnemers schreef:

Enige tijd geleden heb ik mij aangemeld voor een scholing Voortgezette Opleiding Relatietherapie, gegeven door Cornélie Spijkerboer. Het begin van een zeer leerzaam traject.
Wat mij heeft aangesproken voor deze opleiding te kiezen zijn de inzichten waarmee wordt gewerkt. Door deze scholing heb ik geleerd te werken aan de hand van de Partnerblauwdruk, verweven met de kennis uit de Transactionele Analyse, Geweldloze Communicatie en Innerlijk Kindwerk. Een prachtige combinatie van zeer werkbare tools, welke ik direct heb kunnen toepassen binnen mijn eigen praktijk.
Cornélie weet haar kennis en kunde met enthousiasme over te brengen, binnen een ontspannen en prettige sfeer. Wat een feest dit te mogen ervaren!!
Dank je wel!


De opleiding gaat altijd door.

(*) De opleiding wordt sinds 2020 direct georganiseerd door ons van Mens in Werking (dus niet meer door de SPSO). We bieden het programma, coronaproof, via een Blended learning programma aan. Wij hebben hier in het voorjaar van 2020 al bijzonder positieve ervaringen mee opgedaan en hebben besloten deze werkvorm te blijven gebruiken.

Het programma wordt met 30 scholingspunten gewaardeerd door de beroepsvereniging LVPW.