Vervolgopleiding (VO) Relatietherapie

Kijk voor meer informatie op de website van de opleiding SPSO/AIM.

Een van de deelnemers schreef:

Enige tijd geleden heb ik mij aangemeld voor een scholing Voortgezette Opleiding Relatietherapie, gegeven door Cornélie Spijkerboer. Het begin van een zeer leerzaam traject.
Wat mij heeft aangesproken voor deze opleiding te kiezen zijn de inzichten waarmee wordt gewerkt. Door deze scholing heb ik geleerd te werken aan de hand van de Partnerblauwdruk, verweven met de kennis uit de Transactionele Analyse, Geweldloze Communicatie en Innerlijk Kindwerk. Een prachtige combinatie van zeer werkbare tools, welke ik direct heb kunnen toepassen binnen mijn eigen praktijk.
Cornélie weet haar kennis en kunde met enthousiasme over te brengen, binnen een ontspannen en prettige sfeer. Wat een feest dit te mogen ervaren!!
Dank je wel!

De opleiding gaat altijd door!

Bij minder dan drie deelnemers bieden we vanuit onze eigen praktijk Mens in Werking een (deels) e-learning programma aan.

Beide programma’s, het eerste georganiseerd door de SPSO en het tweede, georganiseerd door onszelf, worden met 30 scholingspunten gewaardeerd door de beroepsvereniging LVPW.