Transformatiespel

Spelend ontwikkelen

Heb je een vraag over jouw leven? Niet zomaar een vraag maar één die van grote betekenis voor je is en waar geen pasklaar antwoord op is? Bijvoorbeeld: wie ben ik echt? wat is mijn missie of doel in het leven? wat maakt dat ik ontevreden ben over hoe mijn leven tot nu toe verloopt?

In deze tweedaagse krijg je de kans om jouw vraag van alle kanten te bekijken, te doorvoelen en er mogelijk stappen in te zetten.
Het bordspel en de interactie met je medespelers zorgen voor verrassende inzichten waar je meer verder kunt.

Het Transformatiespel is een bordspel, vergelijkbaar met het klassieke Ganzenbordspel, dat we met maximaal 4 mensen spelen. Het spel ‘is een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij jouw eigen levensspel, en stappen te zetten tot verandering.’ (uit: brochure Het Transformatiespel).Voor dat je het spel begint stel je jezelf een vraag, bijvoorbeeld iets waar jij inzicht in of helderheid over wilt krijgen. Tijdens het spel bepaalt de dobbelsteen (het lot), welke vragen, opdrachten of inspirerende boodschappen je krijgt.

Ervaring van deelnemers

Vond het ook een inspirerend weekend en ben weer een stapje vooruit gegaan; nieuwe uitdagingen komen in mijn vizier in plaats van belemmeringen. Ik heb een enorme bewondering voor Cornélie haar open en geïnteresseerde blik naar iedereen  alsof iedereen weer een nieuwe ontdekking is en ze met veel bewondering en interesse luistert, kijkt en reageert. Ze geeft iedereen het gevoel dat hij/zij speciaal is en een uniek mens is met enorm veel mogelijkheden. Fantastisch, dat wordt mijn doel ook. Dit viel me extra op tijdens het transformatieweekend.

Wie, wat, waar?

Groep: 3 tot 4 deelnemers
Wanneer: 2 dagdelen van 10.00 tot 14.00 uur
Data: zie agenda
Waar: Mens in Werking, Schoutserf 15, 3991 KK  Houten
Begeleiding: Cornélie Spijkerboer
Kosten: zie tarieven
Informatie en Opgave: Bel mij voor meer informatie. Wil je je direct opgeven, vermeld dan je naam, adres en telefoonnummer erbij.